...se incarca
TOTAL ROOFING - Cu noi esti acoperit!
Str. Traian Vuia Nr. 4
720021 Suceava

Tabla Piatra Decra Classic

Tabla cu piatra Decra Classic

Profilul de tigla metalica acoperita cu roca vulcanica Decra® Classic este conceput pentru a obține aspectul de acoperiș tradițional din argilă, păstrând calitățile și eliminând dezavantajele acestui tip de acoperiș.

Formatul de dimensiune mare, delimitat de o dublă profilare laterală și o curbură amplă la partea inferioară duc la un aspect fluid, modelat parcă de curgerea naturală a apei. Infațișarea de ansamblu ne duce cu gândul la acoperișurile caselor în stil neoromânesc ce încă mai pot fi admirate în centrele vechi ale orașelor din sudul României.

Designul panourilor a fost conceput pentru a realiza o fixare solidă și o interconectare etanșă, calităti care determină o excelentă durabilitate a acoperișului, protecție și rezistență la condiții meteorologice extreme.

Stratigrafie

Lac acrilic transparent - 100% rășină acrilică pentru fixarea granulelor cu finisaj semilucios.
Granule de roca vulcanica - atent selecționate, durabile, în culori atractive și cu aspect natural. Oferă o protecție excelentă
Strat de bază - rășină acrilică dură și opacă. Fixează granulele de piatră și protejează stratul subiacent de apă și radiații UV.
Grund poliuretanic - asigură o protecție sporită împotriva coroziunii și oferă o aderență superioară a stratului de bază.
Protecție anticorozivă Magnelis - ZM250 de 250 g/m², cea mai nouă și mai performantă soluție anticorozivă.
Oțel DX52D de 0,43 mm - conținut redus de carbon, rigid, dar suficient de maleabil pentru a nu se fisura la prelucrare
Protecție anticorozivă Magnelis - ZM250 de 250 g/m², cea mai nouă și mai performantă soluție anticorozivă.
Strat de poliester - Această acoperire asigură protecție și durabilitate sporită pe partea inferioară a modulelor.

Ai nevoie de un Acoperis ?
Suna la 0753 405 929