...se incarca
TOTAL ROOFING - Cu noi esti acoperit!
Str. Traian Vuia Nr. 4
720021 Suceava

Panouri Sandwich Cu fixare vizibila PUR/PIR

Panouri Sandwich Cu fixare vizibila PUR/PIR

Panourile de tip sandwich, de perete PUR/PIR cu fixarea vizibilă sunt compuse din miezul de construcție-izolare și din două straturi din tablă de oțel. Straturile exterioare sunt executate din tablă de oțel cu grosime de 0,4-0,7 mm și acoperite cu un strat din poliester și cu straturi organice de protecție. Miezul panoului este compus din spumă din poliuretan (PUR) sau din poliizocianură (PIR) cu densitate totală medie 40/42 ±3 kg/m3 . Panourile se caracterizează prin proprietăți sporite de rezistență la foc și de izolare, precum și prin durabilitatea prelungită. Acestea sunt dotate cu îmbinari profilate corespunzător care permit montarea rapidă și ușoară la orice tip de construcție

Panourile de tip sandwich reprezintă elemente prefabricate de construcție, compuse din trei straturi: miezul de construcție-izolare și două straturi exterioare din tablă de oțel care îndeplinesc funcții de construcție. Pentru durabilitatea, proprietățile portante și rigiditatea panoului de tip sandwich cea mai importantă este îmbinarea corectă straturilor exterioare precum și a miezului pe întreaga suprafață, astfel încât toate straturile să colaboreze reciproc pentru a asigura funcționalitatea panoului.

Miezul panoului de tip sandwich este hotărâtor pentru proprietățile de izolare acustică și termică, precum și pentru protecția antifoc. Cei mai importanți parametri tehnici depind de calitatea materialului din care a fost executat miezul, precum și de construcția corespunzătoare a geometriei îmbinărilor care asigură etanșeitatea.

Ai nevoie de un Acoperis ?
Suna la 0753 405 929